Sungguh benar bahwa kita tidak tahu apa yang kita miliki sampai kita kehilangannya, tetapi sungguh benar pula bahawa kita tidak tahu apa yang belum pernah kita miliki sampai kita mendapatkannya.

Friday, May 25
SARANG SEMUT TEPUNG KASTAD
125 g Buttercup
40 g Gula Icing (mesti guna Gula Icing)
125 g Tepung Gandum (cap Teratai Hijau)
125 g Tepung Kastad
Coklat Rice (utk tabur atas biskut sebelum dibakar)
1) Cream butter dan Gula Icing
2) Ayak Tepung Gandum dan Tepung Kastad together
3) Campurkan/ketul-ketulkan dan sagat pada sagat tajam berlubang ke dalam papercup
4) Sementara menyagat adunan selebihnya masukkan dalam plastik simpul supaya adunan tak kering
5) 1 papercup = 5 gm adunan
6) JANGAN TABUR coklat rice atas die sampai tutup litup. Tabur sikit sahaja sebab Coklat Rice tak sedap.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment